Udruga "MI" i društveno poduzeće „Zelena mreža“ organiziraju prezentaciju pod naslovom „Priča o humusu – put do zdrave bilje u kući, vrtu i na polju“, u utorak 24.3. u 16, 30 sati, u centru „Zlatno doba“ Branimirova obala 1.

Pozivamo Vas da se uključite u humanitarnu akciju „Poduzmi nešto“ koju organiziraju društveno poduzeće Zelena mreža d.o.o, Udruga “MI”,  i Centar za socijalnu skrb Split

Udruga MI tijekom 2013. godine projekt društvenog poduzetništva prijavila je na natječaj „Moja zajednica“ za razvoj društvenog poduzetništva u 2013.
Od 36 projektnih prijedloga pristiglih na natječaj, Udruga MI izabrana je zajedno s još 9 kandidata u drugi krug tijekom kojeg je osigurana tehnička i stručna pomoć za razvoj poduzetničke ideje.

U prostorijama Općine Gračacu u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Zagreb održan je jednodnevni tečaj za komercijalne sakupljače gljiva. U sklopu projekta „Izgradnje održive zajednice na Području posebne države skrbi“ , 36 osoba sudjelovalo je na tečaju, nakon kojeg će dobiti iskaznice za komercijalne sakupljače gljive. Iskaznica traje 10 godina uz ograničenje da komercijalni sakupljivač dnevno može ubrati po 10 kilograma od svake od dozvoljenih vrsta (ukupno 60 kg).