Rekli su o nama

"Pristup trenera i konzultanata je osoban i primjeren našim potrebama. Njihov rad vidimo više kao suradnju nego kao poduku."

"Korisnost suradnje omogućava jačanje kompetencija, stjecanje novih znanja i vještina, uspostavljanje novih kontakata i širenje društvene mreže."

"Vi ste odlični! Pomogli ste nam riješiti jako puno problema i ubrzati naš način rada. Dosta toga smo promijenili u svom radu, a korist je evidentna..."

Ana S. Voditeljica projekta
Branka A. Izvršna direktorica
Josip B. Administrator

Usluge

Paketi usluga koje nudimo

Sustav POT

Organiziranje i praćenje financijskih transakcija

Osigurava ažurno i precizno financijsko poslovanje, uvid u prihode i rashode, detaljno praćenje potrošnje i stanja po proračunskim linijama, analitiku financijskih podataka, pravovremeno planiranje, izvještavanje u realnom vremenu; skraćuje proces izrade analiza i financijskih izvještaja; rezultira s detaljnim podacima prema odabranim kriterijima za svaki oblik izvještavanja.

Sustav PLIP

Pametne radne liste zaposlenika

Alati omogućuju lakše praćenje utroška rada svih zaposlenika u organizaciji/ projektu; praktičan su alat za mjesečno izvještavanja o obavljenom radu svakog zaposlenika - radne liste za svaki mjesec rada su pripremljene; informiraju zaposlenike o planiranim udjelima rada po aktivnosti odnosno liniji proračuna.

UORA

Izrada ugovora o radu i aneksa

Na temelju pripremljene podloge teksta ugovora i aneksa jednostavnim postupkom se podaci iz baze podataka unose u svaku seriju ugovora o radu ili aneksa ugovoru. Alat omogućuje pregled svih važnih informacija o zapošljavanju, ubrzavaju postupak izrade ugovora, smanjuju mogućnost greški u izradi ugovora i aneksa.

Sustav BAR

Izrada detaljne evidencije utroška vremena i sredstava za rad

Alati omogućuju uvid u trenutno stanje po zaposlenicima, projektnim linijama, projektnim proračunima, utrošenom vremenu. Omogućuju pravovremene prilagodbe proračuna, kontrolu trošenja sredstava i organiziranje zaposlenika.

...

Ostale usluge

Strateško planiranje, evaluacije projekata i programa, Izobrazba po specifičnim temama iz području rada organizacija civilnoga društva i upravljanja projektnim ciklusom, Izrada internih dokumenata organizacija civilnog društva: pravilnici, upute, sistematizacija radnih mjesta, radne procedure..

Vizija

Način poslovanja

Kod društvenog poduzeća primarni cilj je rješavanje društvenih/ekoloških problema ispred ostvarivanja dobiti za pojedinca.

Ono djeluje na otvorenom tržištu proizvodnjom dobara i usluga na poduzetnički i inovativan način, a stvorene viškove koristi za ostvarenje društvene svrhe. Njime se upravlja na odgovoran, demokratski i transparentan način, prije svega uključivanjem zaposlenika, članova, klijenata i ostalih dionika u procese donošenja odluka.

zelena mreža d.o.o.

Eu projekti

Priprema, provedba i evaluacija EU projekata

U timu Zelene mreže rade stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u pripremi, provedbi i evaluaciji EU projekata. Nudimo vam izrađene i prilagođene alate za monitoring provedbe vašeg projekta. Savjetujemo vas u izradi baza podataka, pratećih projektnih dokumenata, korištenju novih tehnologija...

 • Alati za praćenje radnog vremena
 • Alati za praćenje troškova projekta
 • Strateško planiranje
 • Organizacijski dokumenti
 • 100%
  Savjetovanje
 • 100%
  Evaluacija
 • 100%
  Praćenje provedbe
 • 100%
  Projektni menadžment

Kontakt

Kontakt

Ulica
Sinjska 7
Grad
21 000 Split
Telefon
091/5004735
Mail
info@zelenamreza.hr
Web
https://www.zelenamreza.hr